Szövegdoboz: info@nugamasszazs.eu

szönet az Angyaloknak

”Drága Angyalaim Köszönöm óvó figyelmeteket Köszönöm minden védelmeteket Köszönöm segítségeteket

Áldom létezéseteket S hogy vigyázzátok gyarló életemet”

Simon Ágnes

http://img4.lapunk.hu/tarhely/mosolyorszag/galeria/648448.jpg

"Valaha angyal voltam.                  Hófehér szárnyaim repítettek túl ezernyi felhőn,az Álmok Birodalmába. Minden olyan tiszta és gondtalan volt. Egymással játszadozva suhantunk a magasban, zöldellő rétek és égszínkék vizek felett.                       Miénk volt a fény,     a levegő…              én mégis másra vágytam…

Egyre többször és többször pillantottam le a Földre.                         Egymással kergetőző, nevető gyermekeket láttam. Minden olyan boldognak tűnt.                      Én is akartam azt a boldogságot.            Gondolataim szinte már csak a lenti világ körül jártak, s társaimat magam mögött hagyva merészkedtem egyre lejjebb és lejjebb, mígnem éreztem talpam alatt a fűszálak bársonyos érintését.                 

Milyen más volt innen minden…
Embereket láttam, nem messze tőlem. Feléjük indultam abban a reményben, hogy ők majd megmutatják a földi élet minden szépségét.

Nem ismertem őket, mégis vakon bíztam bennük.        Megijedtek, ahogy megpillantottak. Ijedten kiáltottak fel. Nem láttak még azelőtt hozzám hasonlót.                 Elindultak felém.    Én megtorpantam. Szemeikben gyűlöletet láttam. Gyűlöltek engem, azért, ami vagyok.                             

Hirtelen elsötétült minden...
Pár órával később tértem magamhoz. Egész testem sajgott, de a lelkembe belenyilalló fájdalom sokkal nagyobb volt.           Nem értettem, miért tették velem ezt azok, akikre már hosszú idő óta vágytam.

Nem akartam többé már ezt a helyet. Lassan felálltam és felnéztem az égre. Minden olyan sötét volt...
Repülni akartam, újra, vissza a hazámba, de nem tudtam.                                    

A szárnyaim meggyengültek, nem bírtak többé felemelni engem a magasba.

Térdre zuhantam és zokogni kezdtem.

 Soha többé nem mehetek vissza.

 Megszűntem angyalnak lenni…           
                             Azóta folyton folyvást az eget bámulom, de Őket már nem látom.

Egyedül maradtam, az álmaimmal, melyek az égről szóltak.

 Egyetlen kívánságom van csupán, hogy újra kitárhassam szárnyaimat…          és repülhessek..."

               Edgar      Allan Poe   

http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Angels-of-Heaven-who-bring-Good-Tidings-from-Heaven-jesus-23106856-490-378.gif
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).pnghttp://userserve-ak.last.fm/serve/500/279961/Oliver%2BShanti.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/190236_105186699564032_3775719_n.jpgSzövegdoboz: Akik segítenek nekem a hangulat megteremtésében.
Szövegdoboz: Hazai és külföldi zenei előadók legszebb válogatásai . . .
http://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttp://www.gitarpengeto.hu/wp-content/gallery/gitarosok/habib_koite.jpghttp://events.stanford.edu/events/304/30447/Ji-Aeri%20wk.jpghttp://media.mlive.com/sagentertainment_impact/photo/9290363-large.jpghttp://cyberflute.s3.amazonaws.com/Native-American-flute.jpghttp://astateofmindcenters.com/doctor2/wp-content/uploads/2013/07/BambRock1.pnghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://www.sesshudesign.com/wp-content/uploads/bamboo.pnghttp://www.alwaysontherun.net/sade.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://zene.ize.hu/_files/pics/00001/00001955.jpghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://i1.ytimg.com/vi/6vun-_H82vM/maxresdefault.jpg

* óvja  és  kényeztesse  testét, mert megérdemli *

 * Hajdu Olga * +3630.6021175 * Kecskemét, Csányi u. 1-3.*

Nuga Medical  &  Masszázs

A testi, lelki harmóniáért!

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

Szövegdoboz:

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

Szövegdoboz: MASSSZÁZS
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).png
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Kecskemet
+C
http://www.angyalmagustanoda.com/wp-content/uploads/angyalgomb.jpgfacebook globe
Designed by:*Hajduyoudo*

© 2010  Nuga Medical & Masszázs  *  Hajdu Olga   Hungary, 6000 Kecskemét, Csányi utca 1-3.

© 2014

Designed by:  Hajduyoudo

Aludtam és azt álmodtam: az élet öröm. Felébredtem, és azt láttam: az élet szolgálat.  Szolgáltam, és azt láttam: a szolgálat öröm.
Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat! További Szép Napot!

FRISSÍTŐ, KONDICIONÁLÓ, RELAXÁLÓ, STRESSZOLDÓ MASSZÁZS - SVÉDMASSZÁZS

A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetét. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A vérkeringés és az emésztés javítása érdekében – a hagyományos módszer szerint – a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de e nélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használtizmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A simítások két fajtája, a felszínes és a mély simítás a teljes kezelést átszövi, s váltakozó ritmusával nemcsak a testi, de a lelki ellazulásnak is nagyszerű segítője.

A mélysimítások a testnedvek keringését, valamint a vérkeringést segítik.

A gyúrás különböző fajtái a legmélyebben lazítják az izmokat, fokozzák azok keringését, s  gyógyítják sérüléseit.

Az ütögetés változatossága az egész lassú és enyhe, mélyen lazító hatástól a gyorsan pergő és erős izomstimulálóig terjed.

A dörzsölésnél a bőr elmozdul az alatta levő szövetekhez képest. Erősödik a vérkeringés, az izmok és inak megnyúlnak, felszívódnak az izületi lerakódások, csökken a neuralgiás fájdalom.

A rezegtetések, vibrációk,ritmusoktól és időtartamuktól függően stimulálnak és lazítanak. Nagyszerűen fokozzák a vérkeringést.

 

Ionizáció (germánium és turmalin - a negatív töltésű ionok fő forrása)

A turmánium kerámia melegítésekor a berendezés környékén a levegő negatív töltésű ionokkal telítődik. A negatív töltésű ionok jelenléte az emberi szervezetben szükséges, mivel ezek feltétlen résztvevői az anyagcserének, elősegítik a sejtmembrán áthatolhatóságát, segítik elégetni a zsírsejteket, részt vesznek az izmok összehúzódásának szabályozásában, az inger- impulzusok idegszálon történő vezetésében. Az ionizáció kedvezően hat az idegi önszabályozásra, segít a vízmolekulákat aktivizálni a szervezetben, normalizálja a vér viszkozitását.

Amikor az ember a turmánium kerámián fekszik, a negatív töltésű ionok behatolnak a szervezetbe.

A turmánium kerámia jótékonyan hat:

az allergiára, a vérnyomásra, a szívműködésre, ezen kívül csökkenti a hörgőizmok görcsét, a légzés lassabbá és mélyebbé válik, javítja a nyálkahártya funkcióit és a légutak állapotát, erősíti az immunitást, a daganatos betegségeket okozó szabad gyököket szétrombolja, normalizálja az eritrociták egyesülési sebességét, nyugtatóan hat az idegrendszerre, megszünteti az álmatlanságot

A turmánium kerámia szőnyeg pozitív hatásait igyekszem kihasználni a masszázs előtt, alatt s a masszázst követő relaxációban.

 

FEJ- ÉS ARCMASSZÁZS                 Előnyei:

-A feszültségeredetű fejfájás csillapodása.

-Energiaszint növekedése.

-Stressz, idegesség, levertség és enyhe fokú depresszió oldódása.

-Nagyobb kreativitás, tisztább gondolatok, jobb koncentráció.

-Nyugalom, kiegyensúlyozottság, jó közérzet.

-Pihentetőbb, frissítő alvás.

-Mélyebb, lassabb légzés.

-Erősebb immunrendszer.

Anatómiai alapjai:

A fejmasszázs együttműködik a keringési rendszerrel.

A különböző masszázsfogások segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe, és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez.

A megélénkülő artériás keringés lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag érkezzen a sejtekhez, ami elősegíti a sejtek növekedését, osztódását, megújulását, a szervezet zavartalan működését és a gyógyulást.

A vénás vér gyorsabb áramlásával hamarabb távozik a széndioxid és az anyagcsere bomlástermékei. Ez segíti a leghatékonyabb izomműködést.

A fokozódó vérellátás hőt termel, ami elősegíti az általános relaxációt és az olaj felszívódását a bőrön át.

A masszázs a felületes vérerek tágulását eredményezi, amely egészséges színt kölcsönöz a bőrnek. Általános lazító hatása hozzájárul az állandósult magas vérnyomás csökkentéséhez.

http://blchiropractic.com/images/bamboo_leaves.png