Az Angyalok segítenek nekünk kigyógyulni fizikai betegségeinkből.

Segíteni akarnak abban is, hogy több energiánk és vitalitásunk legyen, ezért útmutatást adnak arról, hogyan tudunk vigyázni fizikai testünkre.

  Mint mindig, mikor angyali segítségről van szó, kérnünk kell őket ahhoz, hogy beavatkozhassanak.

 Ez alól csakis az lehet kivétel, ha életveszélyes helyzetbe kerülünk, mielőtt földi időnk lejárt volna.

 

Az Angyalok tanítása szerint, nagyon fontos, hogy éjszaka eleget aludjunk, hogy jobban tudjanak segíteni nekünk.     

Az Angyalok tehát segítenek nekünk a mély alvásban, ha kérjük, és megfogadjuk tanácsukat.

Ilyenkor frissen és energikusan ébredünk.

                                                  Nincs rá okunk, hogy fáradtnak érezzük magunkat, hiszen az Angyalok szerint, kimeríthetetlen energiaforrás van bennünk és körülöttünk. 

 Ha minden ok nélkül fáradtak vagyunk, hívjunk

egy Angyalt segítségül..

Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd.                           Szeresd azokat, akik jók hozzád.                    Felejtsd el azokat, akik nem.                                  Hidd, hogy minden valamilyen okból történik.                                Amikor új esély adódik két kézzel kapj érte.                                 Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz.                       Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.

 

 

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).pnghttp://userserve-ak.last.fm/serve/500/279961/Oliver%2BShanti.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/190236_105186699564032_3775719_n.jpgSzövegdoboz: Akik segítenek nekem a hangulat megteremtésében.
Szövegdoboz: Hazai és külföldi zenei előadók legszebb válogatásai . . .
http://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttp://www.gitarpengeto.hu/wp-content/gallery/gitarosok/habib_koite.jpghttp://events.stanford.edu/events/304/30447/Ji-Aeri%20wk.jpghttp://media.mlive.com/sagentertainment_impact/photo/9290363-large.jpghttp://cyberflute.s3.amazonaws.com/Native-American-flute.jpghttp://astateofmindcenters.com/doctor2/wp-content/uploads/2013/07/BambRock1.pnghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://www.sesshudesign.com/wp-content/uploads/bamboo.pnghttp://www.alwaysontherun.net/sade.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://zene.ize.hu/_files/pics/00001/00001955.jpghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://i1.ytimg.com/vi/6vun-_H82vM/maxresdefault.jpg

* óvja  és  kényeztesse  testét, mert megérdemli *

 * Hajdu Olga * +3630.6021175 * Kecskemét, Csányi u. 1-3.*

Nuga Medical  &  Masszázs

A testi, lelki harmóniáért!

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

Szövegdoboz: KÉPGALÉRIA
Szövegdoboz: info@nugamasszazs.eu
http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Angels-of-Heaven-who-bring-Good-Tidings-from-Heaven-jesus-23106856-490-378.gif

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).png
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Kecskemet
+C
http://www.angyalmagustanoda.com/wp-content/uploads/angyalgomb.jpgfacebook globe
Designed by:*Hajduyoudo*

© 2010  Nuga Medical & Masszázs  *  Hajdu Olga   Hungary, 6000 Kecskemét, Csányi utca 1-3.

© 2014

Designed by:  Hajduyoudo

Aludtam és azt álmodtam: az élet öröm. Felébredtem, és azt láttam: az élet szolgálat.  Szolgáltam, és azt láttam: a szolgálat öröm.
Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat! További Szép Napot!

Minden egyes    pillanat az élet mozaikköve - világos és sötét, színes vagy kopott, arany vagy ébenfekete.                         És ahogy a mozaikot is csak egész képként a távolról szemléljük, és csak ritkán vesszük szemügyre egyenként a művészien egymás mellé rakott kövecskéket, ugyanúgy nem látjuk a pillanatot sem, melynek mindent köszönhetünk.                       Amit életnek nevezünk, az végül is nem más, mint számtalan pillanat gyűjteménye.

     (Stefan Klein) 

 

http://angelcatering.ewk.hu/feltolt/angyal_2.jpg

Minél mélyebbre jutsz önmagadban, annál közelebb jutsz mások szívéhez.                   Ez a kettő ugyanaz, mert a te szíved és a másiké nem nagyon különbözik egymástól.  

 Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét.”                                                (Osho)

http://blchiropractic.com/images/bamboo_leaves.png