http://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttp://www.gitarpengeto.hu/wp-content/gallery/gitarosok/habib_koite.jpghttp://events.stanford.edu/events/304/30447/Ji-Aeri%20wk.jpghttp://media.mlive.com/sagentertainment_impact/photo/9290363-large.jpghttp://cyberflute.s3.amazonaws.com/Native-American-flute.jpghttp://astateofmindcenters.com/doctor2/wp-content/uploads/2013/07/BambRock1.pnghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://www.sesshudesign.com/wp-content/uploads/bamboo.pnghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://zene.ize.hu/_files/pics/00001/00001955.jpgSzövegdoboz: MEGJELENT VIDEÓK
Szövegdoboz: AJÁNLOTT LINKEK
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/279961/Oliver%2BShanti.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/190236_105186699564032_3775719_n.jpgSzövegdoboz: Akik segítenek nekem a hangulat megteremtésében.
Szövegdoboz: Hazai és külföldi zenei előadók legszebb válogatásai . . .
http://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttp://www.gitarpengeto.hu/wp-content/gallery/gitarosok/habib_koite.jpghttp://events.stanford.edu/events/304/30447/Ji-Aeri%20wk.jpghttp://media.mlive.com/sagentertainment_impact/photo/9290363-large.jpghttp://cyberflute.s3.amazonaws.com/Native-American-flute.jpghttp://astateofmindcenters.com/doctor2/wp-content/uploads/2013/07/BambRock1.pnghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://www.sesshudesign.com/wp-content/uploads/bamboo.pnghttp://www.alwaysontherun.net/sade.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://zene.ize.hu/_files/pics/00001/00001955.jpghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://i1.ytimg.com/vi/6vun-_H82vM/maxresdefault.jpgSzövegdoboz: Az állapotom a Nuga Best használata után:10 folyamatos kezelés után a bokám megerősödött. Elhagytam a botot és nem hordok már gumi zoknit. A járásom biztonságos lett, még göröngyös talajon is. Novemberben magasabb hőfokon (65-70) alkalmaztuk a görgős ágyat. Még aznap este a béna kezem ujjai bizseregni kezdtek, majd az egész karomba visszatért az érzés. Érzem, hogy van karom. Mozgatni is jobban tudom. Családom és észrevette a javulást és tudják, hogy ezt nagy fájdalmakkal értem el.
20 éve novemberben bénultam le és ennyi idő után novemberben léptem az igazi javulás útjára.
Köszönöm a Nuga Bestnek             
               Takács Sándor
Szövegdoboz: Amióta a Nuga Bestre járok, sok dolgot könnyebben csinálok. Főleg a mozgásom javult sokat, a gyaloglás már nem olyan megterhelő, mint régen. Szívesen megyek ki a szabadba, sokkal több a mozgási energiám e téren. 
A Nuga Bestre járás után egy hónappal, 3 cm-rel vagyok magasabb, mint előtte, ez azt jelenti, hogy 172 cm-ről 175 cm-re nőttem meg. 
Sokat köszönök a csapatnak és az itt dolgozóknak. Ez egy magvalósult álom. Ezt a sok jót a családnak kívánom.
                Pintér Dénes   
Szövegdoboz: Mondta a hölgy, hogy már hallott róla,"de ez csoda,amit velem művelt!". Biztonság kedvéért megismételte a felvételt és kiderült,hogy jól működik a gép. Kíváncsiságból az egész gerincemről készített egy felvételt. Képzeljétek: tökéletes a gerincoszlopom, eltűnt a sok "tüske, lerakodás, kopás stb.!" 
Ennek különösen örülök,mert elmúltak a hátfájásaim és ezt csak a NUGA BEST-nek köszönhetem!
KÖSZÖNÖM !
                                                                                                                             Nagy Gyuláné Irénke
Szövegdoboz: Ekkor jutott el hozzám a hír a Nuga Best ágy jótékony hatásáról a fodrászom által. Ma is hálás vagyok érte, mert nehezen mondta el, hozzátette:"Margit, tudod, olyan szkeptikusak az emberek". Mondtam neki ne törődjön azzal, add tovább a hírt. Én azóta is teszem. Már másnap elmentem a Nuga Best ágyra, hiszen veszteni valóm nem volt, a beteg ember az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik. A hátam már nagyon fájt, különösen egy csigolya közepén, sokszor úgy éreztem a hátam ketté akar törni vízszintesen. Tudom, hogy már 60 éves vagyok, de nagyon nehezen viseltem, hogy az életminőségem így leromlott, élni sem volt kedvem. Menni sem bírtam,csak feküdtem otthon. Mikor eljöttem az első kezelésre, nagyon rácsodálkoztam, hogy ilyen dolgok is vannak, és nem tudunk róla. Mikor meghallgattam az előadást és kipróbáltam az ágyat, már biztosan tudtam, segíteni fog a Nuga Best ágy. A hatodik kezelés után már nem fájt a hátam! Kb. 16 alkalomnál tartottam, mikor mentem gyomortükrözésre. 
Az orvos csodálkozott, nincs heliko baktérium a gyomromban, mondtam is neki, ha most azt mondta volna, hogy nem negatív a leletem én csodálkoztam volna a legjobban. Elmeséltem neki, hogy hova járok, mi gyógyított meg, mindjárt adtam neki egy újságot a Nuga Best ágyról és egy szórólapot, s megkértem a hozzá hasonlóknak mondja el, és adja meg neki a gyógyulásra az esélyt, ha már nincs remény. Az életminőségemben ugrásszerű változás következett be. Igaz vettem 6-8 kezelést is a miostimulátor használatára. Megérte! Minden ismerősemnek ajánlom, sőt még az OEP-en lévő magas beosztású ismerősömnek is megírtam, jobb lenne ha a masszázs és fizikoterápia mellett illetve helyette ilyen Nuga Best ágyakat állítanának be, egyszerre sok ember tudna gyógyulni minimális élőmunka ráfordítással. 
Még egyszer csak köszönet minden dolgozónak, akik végig tartották bennem a hitet, a jó szóval, mosollyal és együttérzéssel. Velem együtt örültek mikor megosztottam velük a jó hírt. Ma is elmegyek mindennap, ha tehetem, életminőségem karbantartása érdekében. Jótékony hatását szeretem, s ma már örülök, hogy még időben eljutott hozzám a hír. 
Lozsádi Ferencné
Szövegdoboz: A szomszédom szólt a Nuga Best ágyról. Elmentem az első kezelésre, nagyon fájt, de tudtam, hogy fájnia kell, hiszen akkor elindul a gyógyulási folyamat. Rendszeresen jártam, ahogy csak tudtam. Az első két hónapban szörnyű fájdalmakat éltem át. A gerincem, a derekam, mindkét lábam nagyon fájt, de tűrtem, hányingerrel küszködtem hazafele. A negyedik emeleten lakom, alig tudtam felmenni a fájdalomtól, minden emeleten meg kellett állnom. Most már nincs ilyen fájdalmam, egyre jobban érzem magam, időváltozásra már nem reagál a hátam. 
Most 42 éves vagyok. A legboldogabb embernek mondhatom magam, hiszen találkoztam a Nuga Best masszázsággyal, és megérintett a csoda, amire vártam! Tudom, hogy hosszú folyamat lesz, mire helyére kerülnek a csigolyák, de látom már a végét. Örök hálás leszek a szomszédomnak, amiért szólt nekem a szalonról. Természetesen Choi Sing Han úrnak, nélküle nem éltem volna meg ezt a csodát. Csodálatos emberek dolgoznak a szalonban, önzetlenül segítenek a sok beteg emberen. 
Jó egészséget kívánok nekik.
Köszönöm!!! Boldog vagyok!!!
Dr. Szabó Sipos Anikó

A betegek a budapesti Nuga Best szalonban ismerkedtek meg az NM-5000 akupresszúrás masszázsberendezés jótékony hatásaival.

Szövegdoboz: TÖRTÉNETEK A GYÓGYULÁSRÓL
Szövegdoboz: info@nugamasszazs.eu
http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Angels-of-Heaven-who-bring-Good-Tidings-from-Heaven-jesus-23106856-490-378.gif

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).pnghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).png

* óvja  és  kényeztesse  testét, mert megérdemli *

 * Hajdu Olga * +3630.6021175 * Kecskemét, Csányi u. 1-3.*

Nuga Medical  &  Masszázs

A testi, lelki harmóniáért!

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Kecskemet
+C
http://www.angyalmagustanoda.com/wp-content/uploads/angyalgomb.jpgfacebook globe
Designed by:*Hajduyoudo*

© 2010  Nuga Medical & Masszázs  *  Hajdu Olga   Hungary, 6000 Kecskemét, Csányi utca 1-3.

© 2014

Designed by:  Hajduyoudo

Szövegdoboz: MEGJELENT CIKKEK
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Aludtam és azt álmodtam: az élet öröm. Felébredtem, és azt láttam: az élet szolgálat.  Szolgáltam, és azt láttam: a szolgálat öröm.
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat! További Szép Napot!

A múlt gyógyító hatásai

Az Angyalokat nem korlátozza az idő vagy a tér.

 Minket sem, csak mi nem hisszük ezt el eléggé, így bezártnak érezzük magunkat a tér és idő behatárolt távlatai közé.

Ha van olyan elmúlt cselekedetünk, amit megbántunk, és ami hatással van mostani egészségi állapotunkra, az Angyalok tudnak segíteni. 

                               Ha például valaki tönkretette a testét cigarettákkal, alkohollal, vagy drogokkal, az Angyalok segíthetnek é negatív hatások eltörlésében. 

Az Angyalok mindig azt mondják, hogy minden ránk nehezedő nyomást magunk hozunk létre. 

                                     Más szavakkal a stresszt magunk választjuk önmagunknak.

Becsaphatjuk magunkat azzal, hogy valaki, vagy valami arra kényszerít, hogy akaratunk ellenére tegyünk valamit, de mindig megvan a választásunk és lehetőségünk, hogy nemet mondjunk, még akkor is, ha annak súlyos következményei vannak. 

                                 Az Angyalok szerint felszabadító hatású, ha tudatában vagyunk ennek a választási lehetőségnek, és segít leküzdeni a stresszt, ami abból ered, hogy börtönbe zárt rabnak érezzük magunkat.

Sokkal inkább képesek vagyunk irányítani mindennapi életünket, mint gondolnánk.

Legtöbben soha nem ellenőriztük le, mennyire befolyásolják gondolataink a napjainkat.                   

Az Angyalok megtanították annak fontosságát, hogy minden napra megfogalmazzuk szándékainkat.

Ez legyen az első dolgunk reggel.

Döntsük el, aznap milyenek akarunk lenni, és úgy is lesz.

Ha például szeretnénk, hogy aznap ne sokat csörögjön a telefon, kérjük meg az Angyalokat, hogy szűrjék meg a telefonokat.

Azok, akik meggondolatlanul telefonálnak, csak akkor fognak a telefonhoz nyúlni, ha igazán fontos hírük van.

Ha viszont egy őrülten pörgős napot akarunk, akkor ez a szándékunk fog teljesülni.

Bizonyára mindenki tapasztalta már, milyen csodálatos érzés szabadban sétálni.

                                      A természet Angyalai, akik a növények és állatok között élnek, nagymértékben hozzájárulnak a szabad levegő terápiás hatásához.

 Az egyik oka annak, hogy csodálatosan érezzük magunkat növények, virágok és állatok között, az, hogy a természet Angyalai, akiket gyakran elementáloknak neveznek, az angyali világokhoz tartoznak, és képesek gyors segítséget nyújtani mindenféle ügyben.

Ha veszítettél már el valakit, tudod, hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban.

 

Amikor szembesültél azzal, hogy "nincs". Amikor a sors letépi rólunk azt, akit szeretünk, s ott maradunk kifosztva, egyedül - a hiányban döbbenünk rá, mennyire szerettük.

 

Utólag.

 

 És jönnek az emlékek: a közönyös hétköznapok, a szürke reggelek, a fáradt fölkelések, a rosszkedvű morgások, veszekedések, összezördülések, a kellemetlen esték, amikor nem történt semmi, csak ültetek egymás mellett, üresen - a hiány fájdalmas érzésével visszanézve villámfényben látod meg a múltadat, s azt kiáltod:


- Milyen hülye voltam!

Nem láttam, milyen kincset szórok szét minden percben és órában!...

 

Bár akkor tudtam volna, amit most tudok: hogy ajándék volt vele az élet!

Bár visszatérhetne, akár csak egyetlen percre is!

 

Másképp szólnék hozzá?

Másképp látnám, másképp ölelném...

És elmondanám neki azt, hogy... Mit is?...

Amit nem lehet elmondani.


- Müller Péter

http://blchiropractic.com/images/bamboo_leaves.png