http://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://healingzone.co/wp-content/uploads/2012/04/Crafted-Globe-Shape-Himalayan-Crystal-Salt-Lamp-892x1024.jpghttp://0.tqn.com/d/fengshui/1/7/3/8/-/-/himalayan-target.jpghttp://norcalcoupongal.com/wp-content/uploads/2013/12/WBM-Himalayan-Ionic-Crystal-Natural-Salt-Lamp-7-11lbs.pnghttp://media.merchantcircle.com/8418508/salt1_full.jpeghttp://www.sunrosearomatics.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/Himalaya-Salt-Collage.jpg

A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből áll.

A mai, civilizált környezetünkben - az elektromos készülékek, elektromos sugárzások, légszennyezettség, fűtés stb.- főképpen pozitív töltésű ionokat hoz létre, így a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya. Ezt felismerhetjük a túlzottan poros levegőn, a füst tovább marad a levegőben, levertek, kedvtelenek és erőtlenek vagyunk. A túltengésben levő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért.

 

A sólámpák biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

Kristálysólámpa

Elgondolkozott már azon, hogy miért ajánlják az orvosok légúti- és bőr megbetegedéseknél a tengeri levegőt? Miért hat egészségünkre és közérzetünkre pozitívan a tengeri és a hegyi levegő?

Az egészségünkre és közérzetünkre döntő                      hatással van a belélegzett levegő.

A levegő elektromos töltéssel rendelkező                         részecskékből, úgynevezett ionokból áll.

 

A rohanó hegyi patakok, az erdők, a tengerek negatív ionokat produkálva, fenntartják a levegő elektromos részecskéinek egyensúlyát. Ezért is hatnak ezek a helyek egészségünkre pozitívan. A sóbányák gyógyító levegőjét légúti megbetegedéseknél, asztmánál, allergia, szénanátha kezelésére, ajánlják.

 

Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes „Ionizátor” segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

légutakra, légúti megbetegedésekre,/lásd.  Allergiás Megbetegedések

idegfájdalmakra,

magas vérnyomásra,/lásd.  Keringési Rendszer

reuma ellen./lásd.  A Mozgásszerv megbetegedései

 

A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:

a vesére,májra,/lásd.  Az Emésztőrendszer

az idegekre,

a hormon háztartásra,

a vér méregtelenítésére,/lásd.  Az Immunrendszer

az idegrendszer erősítésére,/lásd.  Lelki Egészség

az öregedési folyamatok lelassítására./lásd.  Öregkori Panaszok

A sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hyperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan.

 

Származási helye Pakisztán, keletkezésének ideje kb. 260 millió évvel ezelőttre tehető. A sókristályok színe lehet egészen áttetsző -minden színt magába foglaló- fehértől, a sárga és a barack színen át egészen a sötét narancsig, vörösig.

Professzor Dr. Joachim Tischendorf, egy elismert specialista mérései alapján elmondható, hogy a sólámpa által leadott pozitív és negatív töltésű ionok mennyisége, koncentrációja megegyezik a 2000 méter magasságban mérhető tiszta hegyi levegő koncentrációjával.

Egy Solti sólámpával a lakásába varázsolhatja a tengeri illetve hegyi levegő gyógyító erejét!

 

Negatív-ion telítettség:

Sólámpa 25-40Kg nappal kb.1250 Io/cm³ és éjszaka kb.1000 Io/cm³, kb 400-450 cm hatókörben.

 

A sólámpák színeinek gyógyító hatásai (Színterápia):

A  világunk számára a szín élmény. A színek birodalmában rejlő törvényszerűségek megismerése és alkalmazása segíti a harmonikus élet kialakítását. A fizika, a világítás-technika, a képzőművészet, a pszichológia, az építészet is a színek hatalmával teszi használhatóbbá, szebbé és ezáltal emberibbé a környezetünket. A szín életünk lényeges tényezője. A színek eleven erőknek tekinthetők, az egészség és erő forrásai lehetnek, ha jól használjuk őket. A színek segítségével a környező természetből életadó, harmonizáló energiákat hozhatunk be szervezetünkbe. A fény gyógyító ereje általában ismert, a színeké már kevésbé, annak ellenére, hogy ezek a fény egyedi megjelenései.

A sólámpák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek.

Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják, valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

 

http://www.aromaambiance.com/wp-content/uploads/2013/10/Himalayan-Natural-Crystal-Salt-Tealight-Candle-Holder.jpghttp://www.aromaambiance.com/wp-content/uploads/2013/10/Himalayan-Natural-Crystal-Salt-Tealight-Candle-Holder.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-JxGUIv1n2uw/UOF1UAnLXRI/AAAAAAAAARI/A0j_raBv2XY/s1600/so-light-himalayan.jpghttp://norcalcoupongal.com/wp-content/uploads/2013/12/WBM-Himalayan-Ionic-Crystal-Natural-Salt-Lamp-7-11lbs.pnghttp://www.aromaambiance.com/wp-content/uploads/2013/10/Himalayan-Natural-Crystal-Salt-Tealight-Candle-Holder.jpghttp://www.aromaambiance.com/wp-content/uploads/2013/10/Himalayan-Natural-Crystal-Salt-Tealight-Candle-Holder.jpghttp://www.aromaambiance.com/wp-content/uploads/2013/10/Himalayan-Natural-Crystal-Salt-Tealight-Candle-Holder.jpghttp://www.aromaambiance.com/wp-content/uploads/2013/10/Himalayan-Natural-Crystal-Salt-Tealight-Candle-Holder.jpgSzövegdoboz: info@nugamasszazs.eu

 

A negatív ionok gyógyító hatása

A negatív töltésű ionok egészségesek.

Mint a világon minden általunk ismert anyag – így a só is – atomokból áll. Minden atomnak egy atommagja és egy vagy több elektronja van, amelyek a mag körül rendeződnek és az atomburkot alkotják. Ionnak nevezünk minden atomot vagy molekulát, amelynek túl sok vagy túl kevés elektronja van. Ha egy ionnak túl kevés elektronja van, továbbiakat vonz magához, hogy a hiányt egészen egyszerűen kiegyenlítse. Ezt pozitív töltésű ionnak nevezzük. Ha egy ionnak túl sok elektronja van, akkor túl akar adni rajtuk, ezt negatív töltésű ionnak nevezzük.

Egy normál lélegzetben körülbelül egyforma mennyiségű pozitív és negatív töltésű ion található. A belélegzett negatív ionok kedvezően hatnak egészségünkre, a pozitív ionok ellenben károsak. A negatív töltésű ionok legnagyobb koncentrációját a tengernél, a magas hegységekben és az erdőkben, továbbá vízeséseknél és folyómedreknél találjuk.

Azonban a legtöbb helyen légzésünk már nemcsak, hogy nincs egyensúlyban, hanem túl van terhelve káros pozitív töltésű ionokkal, amelyeket az elektromos eszközök idéznek elő, mint például a számítógép és televízió vagy akár a dohányzás. Mivel manapság átlagosan időnk 80 %-át zárt helyiségben töltjük, annak klímája természetesen mérvadó egészségünkre nézve. Azonban a városban és az irodáinkban, illetve a munkahelyeinken általában nem elég a negatív töltésű ionok száma, mivel sokat megsemmisít a klímaberendezés, az autók kipufogógáza és a gyárak szennygáza.

Az ember naponta átlagosan 90.000 liter levegőt lélegez be. Az orrunkban és légcsövünkben lévő nyálkahártya sótartalmú váladékanyagot tartalmaz, amely – mint ahogy időközben már kiderült – a lélegzetben található pozitív ionok egy részét negatív ionokká tudja átalakítani.

A negatív töltésű ionok támogatják egészségünket és erősítik teljesítőképességünket, a test összes funkciójára messzemenően pozitív hatással vannak, mint ahogy ezt az alábbiak alá is támasztják

 

Keringési rendszer

Vérünk az a szállítóeszköz, amely az oxigént és a tápanyagokat a vérereken keresztül a test egyes sejtjeibe eljuttatja. Sajnos a szállító utak néha eltömítődnek, például a koleszterin hatására , amely megtelepszik a véredények belső falain, és ezáltal egyre inkább leszűkíti a véredények átmérőjét, annyira, hogy a vér végül már csak nagy nyomás hatására tud átjutni.

Ezt a nyomást a szívnek kell elvégeznie. Ha mindezt hosszú időn keresztül kell csinálnia, ahhoz vezet, hogy a szív túl lesz erőltetve, mindez elsősorban akkor, ha nem jut elég oxigénhez. A kristálysó által leadott negatív töltésű ionok azonban csökkentik a vér koleszterin szintjét, és ezáltal csökkentik a vérnyomást és a szív megterhelését.

 

Az immunrendszer

Életünk során a baktériumok, a vírusok és a gombák folyamatosan próbálnak behatolni testünkbe, hogy ott betegségeket okozzanak. A testnek azonban rendelkezésre áll védekezősejteinek ütőképes hadserege. Ezeket a negatív töltésű ionok támogatják, amelyek abban segítenek, hogy megsemmisítsék a betegségek okozóit, méregtelenítsék a vért és ezátal megakadályozzák a gyulladásos folyamatok elterjedését.

 


Allergiás megbetegedések

Ha a test hevesen reagál a virág- és a háziporra, a környezet által kibocsátott mérgekre és bizonyos élelmiszerekre, akkor allergiáról beszélünk. A negatív töltésű ionok az oxigénnel együtt bekerülnek a vérbe és a test sejtjeibe, és többek között enyhíthetik, illetve megszüntethetik a szénanáthát. Ugyanakkor viszont az egészséges oxigén hiánya olyan betegségekhez vezet, mint az asztma és a hörghurut. A nagyobb mennyiségű negatív töltésű ion ilyen légúti megbetegedéseket tud enyhíteni.

A testrendszerek mind kapcsolatban vannak egymással: ha például a keringés nem működik helyesen, akkor az immunrendszer is kárt szenved

 

Az emésztőrendszer

Gyomorpanaszokat vagy hasmenést gyakran a bosszúság, a félelem vagy a csalódás okozza. Szorulás esetén a béltevékenység van gátolva. A máj és az epe területén jelentkező panaszok azt jelzik, hogy ezek nem tudnak megbirkózni az emésztési feladatokkal. Ezeket a panaszokat tudja enyhíteni a negatív töltésű ionok eljuttatása.

 

A mozgásszerv megbetegedései

A negatív töltésű ionok hiánya azt eredményezi, hogy a szövetek és a szervek elernyednek,

 kopási jelenség jelentkezik, reumás megbetegedések, valamint nő a fejfájás és idegi fájdalom.

A negatív töltésű ionokban gazdag levegő ellenben gyógyítja a reumát és az ízületi fájdalmakat.

A só nátriumtartalma ezen felül csontjaink fontos építőeleme. Segíti annak felépítését és megelőzi

a csontritkulást

 

Öregkori panaszok

A negatív töltésű ionok lassítják a káros anyagok testben való elraktározását, illetve gondoskodnak azok elszállításáról. A pozitív következménye az, hogy ezáltal az anyagcsere és az idegi tevékenység felélénkül. Ez elsősorban az idősebb embereknél látszik egyértelműen: a negatív töltésű ionok hatására ismét nő az emlékezőképesség, az élénkség, a koncentrációs képesség és a reakció, és lényegesen le lehet lassítani az öregedési folyamatot.

 

Lelki egészség

A negatív töltésű ionok lelkileg támogatják idegi erőinket és általános közérzetünket, például a stressz, a gondok, a félelmek és a depresszió esetében. Stressz alatt egy állandó testi és idegi feszültséget értünk, amely magától alábbhagy.

Gond alatt azt értjük, amikor bizonytalan jövőbeli eseményeket és lehetőségeket próbálunk feleslegesen felmérni. Elsősorban az előre nem látható dolgok készítenek ki minket. Ha félünk, torzultan látjuk a világot, és ezáltal nem a szituációnak megfelelően, hanem helytelenül cselekszünk. Meg kell próbálnunk félelmeinket leküzdeni, hogy a helytelen cselekedet következményeivel szemben megóvjuk magunkat. A depresszió egy hosszabb ideig tartó negatív hangulat, amelyet többnyire felületes és elégtelen légzés kísér. A nagy mennyiségű negatív töltésű ionjainak bejuttatásával kevésbé terhel meg minket a stressz, a gond, a félelem és a depresszió, jobban tudunk koncentrálni és ebből kifolyólag jobban tudunk teljesíteni. Nő az önbizalmunk, és teljes mértékben vagyunk képesek ismét megvalósítani magunkat.

 

A só rezgésfrekvenciája

Az atomstruktúrájából adódóan semlegesítő hatású só a művi

mezőfrekvenciákat természetes úton tudja kiegyenlíteni, és

ezáltal természetes erősítőként hat, amely átveszi, és egyben

környezetébe juttatja az életünk számára oly fontos nyolctól

tíz hertz-ig terjedő rezonancia-frekvenciát. Rendezi a betegek energiahiányát.

A kristálysó biztosítja számunkra azt a frekvenciát, amely a testünkével azonos, ezáltal testünk ellazul és pihen.

 

A színek testi és lelki hatásai

A mi világunk számára a szín élmény. A színek birodalmában rejlő törvényszerűségek megismerése és alkalmazása segíti a harmonikus élet kialakítását. A fizika, a világítástechnika, a képzőművészet, a pszichológia, az építészet is a színek hatalmával teszi használhatóbbá, szebbé és ez által emberibbé a környezetünket. A szín életünk lényeges tényezője. A színek eleven erőknek tekinthetők, az egészség és erő forrásai lehetnek, ha jól használjuk őket. A színek segítségével a környező természetből életadó, harmonizáló energiákat hozhatunk be szervezetünkbe. A fény gyógyító ereje általában ismert, a színeké már kevésbé, annak ellenére, hogy ezek a fény egyedi megjelenései.

A sótéglák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig, barnáig terjednek.

Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják.

Valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

http://0.tqn.com/d/fengshui/1/7/3/8/-/-/himalayan-target.jpghttp://0.tqn.com/d/fengshui/1/7/3/8/-/-/himalayan-target.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_SurlLm2FRQo/TJ4Tui9khlI/AAAAAAAAAHE/aV2xOjmn904/S1600-R/angels.jpg

Az Angyalokhoz

”Angyalaim! Hiszem, vagytok. Tudom, léteztek.

Lépteim vigyázzátok Lelkemet simítjátok Életem megáldjátok.

Tudom, vagytok.

 Hiszem, léteztek. Gyarló földi botlásaim jó irányba terelitek Őrzitek szeretteimet S bár nem tudom nevetek, de már minden nap száll az égbe KÖSZÖNETEM felétek! Angyalaim! Szívembe szeretet költözött lelkem bársonyba öltözött Mert tudom vagytok!

S ez az én örök HÁLA-IMÁM most hozzátok.”

Simon Ágnes

http://www.filindeblogg.nu/wp-content/uploads/2010/10/%C3%A4nglar.bmphttp://api.ning.com/files/7HU*FLTK7S8mh9Xt02hr3UDhUUQpFII0CwJAgwawWl-ocQMOhpkUSYnJHKzL90C6gBoW4MOlEcJv7WfCgj6XMAgq7Nq*Gh4r/Beautiful_angels.gif

Az angyalok beszélnek, de suttognak inkább. Az angyalok suttognak, de ösztönöznek inkább.                 Az angyalok inspirálnak, de sugároznak inkább.                          Az angyalok sugároznak, de védelmeznek inkább.
~~~
Egy angyal az alvás-világot békével áldja meg.                  Egy angyal az álom-világot gyönyörrel áldja meg.
~~~
Egy angyal nem egyedül jön a születéshez, vele jön az öröm is. Egy angyal nem egyedül jön a halálhoz, vele jön a béke is. ~~~                           Egy angyal puszta jelenléte képes megválaszolni, és csendben meg is válaszolja valamennyi fáradhatatlan kérdésemet.             ~~~                          "Az angyalok egy jobb élet hírnökei, ezért reményt adnak nekünk legsötétebb pillanatainkban."  ~~~                     Félszárnyú angyalok vagyunk mindannyian; ezért csak akkor tudunk repülni, ha a másikat átöleljük.

               Luciano     De Crescenzo

 

Az angyal  olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni.          

És nincs két egyforma a világon

   ~~~    

                           "Mikor szomorú voltál, s könnyeid peregtek, e cseppeket egy angyal tenyerében fogta föl.

 S mikor megújulásra vágytál, az égből könnyű záporként hintette alá.                         

 Mikor boldog voltál, e cseppek a tó színén gyülekeztek, s mosolygó arcodat tükrözték vissza.

 Mikor szomjas voltál, e cseppek a patakban csörgedeztek, hogy szomjad oltsák.          

 S ha utad során elnehezült a tested, e cseppek enyhítették terheid, s mosták tisztára kezeidet."

~~~                     

 "Az angyal azt mondta: megtanultam, az embert nem az élteti, hogy vigyáz magára, hanem a szeretet."


LEV TOLSZTOJ

"Van egy régi legenda, amely szerint egy fehér és egy fekete angyal kerülgeti a Földet, és figyelik, hallják, hogy az emberek mit mondanak, gondolnak.

Ha valaki jól állítja be magát, jót vár, jót remél, akkor a fehér angyal azt mondja, hogy "úgy legyen". És a fekete angyal köteles erre rámondani, hogy ámen.

Ha viszont valaki rosszul állítja be magát, szomorú, keserű, akkor a fekete angyal mondja azt, hogy "úgy legyen".          És a fehér angyal köteles rámondani azt, hogy ámen.

 Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a hívő, az optimista, a jóra készülő emberek dolgai általában jobban sikerülnek, mint a keserű, pesszimista és rosszat váró emberekéi.

Ez nagyon szép legenda, amely megmaradt bennem.

Vigyázni kell, hogy mikor száll el fölöttünk a két angyal."

http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Angels-of-Heaven-who-bring-Good-Tidings-from-Heaven-jesus-23106856-490-378.gif
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).pnghttp://userserve-ak.last.fm/serve/500/279961/Oliver%2BShanti.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/190236_105186699564032_3775719_n.jpgSzövegdoboz: Akik segítenek nekem a hangulat megteremtésében.
Szövegdoboz: Hazai és külföldi zenei előadók legszebb válogatásai . . .
http://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttp://www.gitarpengeto.hu/wp-content/gallery/gitarosok/habib_koite.jpghttp://events.stanford.edu/events/304/30447/Ji-Aeri%20wk.jpghttp://media.mlive.com/sagentertainment_impact/photo/9290363-large.jpghttp://cyberflute.s3.amazonaws.com/Native-American-flute.jpghttp://astateofmindcenters.com/doctor2/wp-content/uploads/2013/07/BambRock1.pnghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://www.sesshudesign.com/wp-content/uploads/bamboo.pnghttp://www.alwaysontherun.net/sade.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://zene.ize.hu/_files/pics/00001/00001955.jpghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://i1.ytimg.com/vi/6vun-_H82vM/maxresdefault.jpg

* óvja  és  kényeztesse  testét, mert megérdemli *

 * Hajdu Olga * +3630.6021175 * Kecskemét, Csányi u. 1-3.*

Nuga Medical  &  Masszázs

A testi, lelki harmóniáért!

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

Szövegdoboz: KRISTÁLYSÓTÉGLA - AZ IONIZÁTOR
http://media.mercola.com/assets/images/himalayan-salt/himalayan-salt-kitchen-slab.jpg

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).png
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Kecskemet
+C
http://www.angyalmagustanoda.com/wp-content/uploads/angyalgomb.jpgfacebook globe
Designed by:*Hajduyoudo*

© 2010  Nuga Medical & Masszázs  *  Hajdu Olga   Hungary, 6000 Kecskemét, Csányi utca 1-3.

© 2014

Designed by:  Hajduyoudo

Aludtam és azt álmodtam: az élet öröm. Felébredtem, és azt láttam: az élet szolgálat.  Szolgáltam, és azt láttam: a szolgálat öröm.
Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat! További Szép Napot!
http://blchiropractic.com/images/bamboo_leaves.png