http://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrV

 

 

A masszázs és méregtelenítő ágy az ókori keleti gyógyítás alapelvén működik

Küldetése: fizikai, lelki és szellemi egészség.

Az ágyban le-fel mozgó hengersor egyenesíti a gerincet, rendezi a csigolyákat, masszírozza és nyújtja a fáradt és beállt izmokat. Turmániumköves része az ősi hőterápián alapszik. A 70 fokig fűthető kövek felmelegítik a vért, ezáltal tágulnak a kapillárisok, így a szervezet a véráramon keresztül méregtelenít. Különösen ajánlott azoknak akik valamely oknál fogva nem szeretik a méregtelenítő teákat/oldatokat. A rezgéssel működő mágneses öv a fogyni vágyókat segíti a kívánt súly illetve méret elérésében.

Különböző módszerek egyesítése egyetlen termékben lehetővé teszi a hatékony megelőzés gyakorlását a szervezetre és annak gyógyulását a betegségek széles körében:

· mozgásszervi betegségek

· ideg-, szív-, és érrendszeri zavarok

· stressz és idegkimerültség megszűntetésére

· zsírlerakódások feloldására

· immunrendszer megerősítésére

A masszázságy általános hatást fejt ki.  Az egészség alapja - a hátgerinc folyamatos karbantartása

A "Nuga Best" masszázságy főrésze által végzett hátmasszázs lehetővé teszi:

1.A testtartás javítását, a hátizmok ellazítását, elasztikusabbá tételét, ezáltal a gerincferdülés korrekcióját. A hátizmok rugalmasságától függ, hogy mennyire vagyunk egészségesek. A "Nuga Best" masszázságy által végzett masszázs javítja a vázizomzat tónusát, ezáltal a masszázságy hosszantartó használatakor az elmozdult csigolya visszatér a helyére, s így újra megfelelő helyzetbe kerül a gerincoszlop.
Erős gerincferdülésnél az izmok lazítása és átmelegítése a legjobb módszer az elváltozás korrigálására. Csak a rugalmas izmok teszik lehetővé az  elmozdult csigolyák helyreállítását.

2. Az idegvégződések becsípődésének vagy összenyomódásának megszüntetését. Egészében életre kelti az idegrendszert. Gyakran okoz betegséget a gerincoszlopban lévő ideggyökerek összenyomódása, ami megakadályozza az információk eljuttatását az agyba az adott szerv állapotáról. A becsípődés különböző okokból történhet: meszesedés, gerincferdülés, a gerinc megterhelése, sérülések stb.
A gerinc korrekciója hatékonyabbá teszi az idegimpulzusok átvitelét az agyból a belső szervekhez és szövetekhez, ezáltal azok regenerálódnak, és végül meggyógyulnak.

3. A medence- és vállcsontok szimmetriájának visszaállítását. Ha a belső sugárzó nem egy időben érinti a lapockákat és a csípőt, akkor azok nem szimmetrikusak. A medence- és a vállcsontok hosszantartó masszírozásával visszaállíthatjuk a szimmetriát, és a gerincoszlop kiegyenesedik.

4. Serkenti a csigolyaközti porcok növekedését és a korongok helyreállítódását. Különböző okok miatt (helytelen táplálkozás, idős kor, nehéz tárgy felemelése, víz és fontos mikroelemek hiánya a szervezetben) a csigolyaközti porcok idővel elkophatnak (vékonyabbak lesznek) és szétrétegződnek. Ez csökkenti a mozgékonyságot, fájdalommal jár, az idegvégződések becsípődhetnek és a különböző szervek megbetegedhetnek. A belső sugárzó a gerinc finom nyújtását végzi, megteremtve ezáltal a porcok helyreállítódásának a feltételeit. A masszázságy általános hatása pedig lehetővé teszi a porcok korrekcióját.

5. Lehetővé teszi a gerinc-menti szövetek gyulladásának megszüntetését.

6. Lehetővé teszi a gerincsérv gyógyulását. Megteremtődnek a növekedésnek a porc belsejének visszaállítódásának feltételei (több mint egy év masszázs minden nap, napi 2-3 alkalommal)

Milyen problémák esetén ajánlott használni a Nuga Best masszírozó berendezést?

· Belső gyulladások kezelésére

· Bőrbetegségek kezelésére

· Ízületi betegségek kezelésére

· Nőgyógyászati problémák kezelésére

· Prosztata problémák kezelésére

· Allergiás betegségek kezelésére

· Gerincferdülés esetén

· Gerincbántalmak, reumatikus problémák esetén

· Migrénes fejfájás esetén

· Mozgásszervi betegségek kezelésére

· Immunrendszer erősítésére

· Anyagcsere serkentésére

· Fájdalom csökkentésére

· Vérnyomás szabályozására

· Sejtregenerálásra

· Hormonrendszer helyreállítására

· Székrekedés kezelésére

· Szemproblémák kezelésére

· Idegbecsípődés megszüntetésére

· Vércukorszint szabályozására

· Reflux kezelésére

Miért ajánlatos a Nuga Best masszírozó berendezést gyerekeknek és fiatalkorúaknak használni?

· hogy a gyerekek szervezete harmonikusan fejlődjön és belső szerveik arányosan növekedjenek a csontok növekedésével

· hogy a gyerekeknek erős immunrendszerük legyen és ellenálljon bármilyen fertőzésnek és vírusnak

· megbetegedés esetén a gyerekek gyorsan és gyógyszerek nélkül gyógyuljanak

· hogy ne legyen probléma a hormonális fejlődésükkel

· hogy a szülők betegségei ne öröklődjenek a gyermekeiknek

 

Miért ajánlott a Nuga Best masszírozó berendezést felnőtteknek és középkorúaknak használni?

· stressz oldásra és a stressz következményeinek megszüntetésére

· hogy ne legyenek depressziósak

· hogy hatékonyan helyreállítsák a nap folyamán elvesztett erőt és tele legyenek életenergiával

· hogy megelőzzék a hát- és belső szervek betegségeit, és erős immunrendszerük legyen

· hogy megoldják a súlyfölösleg problémáját

· hogy megvédjük magunkat az agyvérzéstől, infarktustól, és diabétesztől

 

Miért kiemelten ajánlott a Nuga Best masszírozó berendezést 50 év fölött használni?

· hogy megszabaduljanak a krónikus betegségektől

· hogy egészségesek legyenek a lábak, a vállak, a kezek, a váll és a belső szervek

· hogy teljes értékű legyen az alvás és a memória

· hogy kevesebbet költsenek gyógyszerre és legyen otthon egy "Nuga Best – háziorvos", amely gyógyszerek nélkül állítja helyre az egészséget

· hogy meghosszabbítsák egészséges életüket és ne legyenek öregségükre nyűg a család számára

 

A MASSZÁZSÁGY BEMUTATÁSA:

1. Reflex terápia: A reflex terápia a belső vetítő által kibocsátott hosszúhullámú kisugárzás révén valósul meg. Az infravörös sugarak égetésszerűen serkentik a hátgerinc mentén elhelyezkedő biológiailag aktív pontokat.

2. Pontszerű masszázs:Az orvostudomány által előállított vetítő olyan hatást fejt ki (ujjnyomás típus), amely serkenti az idegvégződéseket, megszünteti a fáradtságot, az idegfeszültséget és ellazítja az izmokat. A pontszerű masszázs és a hő hatása elősegíti az izom és a feszültség csökkenését ennek következtében pedig növeli a szervezet természetes erejét és lehetőségeit.           

3. Melegítés, méregtelenítés: Az átmelegítés a hosszúhullámú infravörös sugarak hőenergiája által megy végbe, amelyek a belső szervezet és a szövetek felé továbbadják azt.

http://www.nyugvopontstudio.hu/htmledit/upload/images/termekek-nm-5000-termekek-img-01.jpgA masszázshenger (belső sugárzó) nefrit féldrágakőből készült, amely melegítéskor hosszúhullámú infravörös sugárzás (HIS) forrása. A Nuga Best berendezés egyesíti, automatizálja a kőterápia (masszázs, forró kövekkel) hatását. A belső henger lágyan mozog a hátgerinc mentén, miközben vonalas masszázst, pontmasszázst, átmelegítést, kíméletes nyújtást és pontkiégetést biztosít.

Pontszerű masszázs (akupresszúra):

Az ujjak nyomását utánozza és meleg érzetét váltja ki. Nyújtja és erősíti a gerinc melletti izmokat, kíméletesen széthúzza a csigolyákat, így segíti azokat visszarendeződni a helyükre.

Méregtelenítés:

A turmániumkőből áradó hő segíti a szervezetben felhalmozódott méreganyagok kiválasztódásában, a masszázs beindítja a szervezet öntisztító mechanizmusát, így helyreállítja a szervezet természetes egyensúlyát.                                                                                                                        

 http://www.nyugvopontstudio.hu/htmledit/upload/images/nm-5000-tulajdonsagok-otgolyos-sugarzo.jpg                                                                                                                                          

Az ötgolyós sugárzó lámpaburkolata nefrit féldrágakőből készült, amely melegítéskor az egészségre hasznos hosszúhullámú infravörös hőt termel. Ez növeli a sejtek immunitását és aktivitását azon a területen, ahová a sugárzás hat. Ergonómiailag megtervezett, emiatt minimálisra csökken a hosszúhullámú infravörös hő energiájának vesztesége, és szorosan odailleszthető bármely testrészhez.

Aktív kezelés: a vérkeringés serkentésére, általános egészségi állapot megtartására, izomhúzódás, izomfájdalom megszűntetésére, szövetek rugalmasságának javításara, bőr felszíni megbetegedéseire, sejtek aktiválására.

 http://www.nyugvopontstudio.hu/htmledit/upload/images/termekeink-nm-5000-kiegeszito-resz.jpg                                                                                                                                             

A turmánium melegítő szőnyeg bonyolult ötvözete a turmalinnak, germániumnak, vulkanikus kőzeteknek és elvánnak. A turmánium kerámia hosszúhullámú infravörös sugarak (HIS), gyenge mágneses tér és negatív ionizáció forrása, amik hatékony segítői az egészség megőrzésének, helyreállításának, a mentális állapot javításának és a munkaképesség megőrzésének.

Melegítés: (biológiailag aktív pontok pontszerű kiégetése 60-70 °C-on).

A turmániumkőből készült kerámia hőszőnyeg természetes ásványokat tartalmaz, melyek fokozzák a vérkeringést, a sejtek aktivitását és fertőtlenítését, pozitívan hatnak a hangulatra, a közérzetre, a munkavégző képességre. A hőszőnyeg nagy mennyiségű negatív iont bocsát ki, ezzel tehermentesíti az immunrendszert, és fokozza az öngyógyító folyamatokat.                                                                                                                               

http://www.nyugvopontstudio.hu/htmledit/upload/images/termekeink-nm-5000-miostimulator.jpgA miostimulátor öv a sporteszközök kategóriájába tartozik, nem gyógyászati berendezés.

Miostimuláció

A miostimulációs öv használata megerősíti az izmokat, segít eltávolítani a zsírlerakódásokat, anticellulit hatású, javítja a bőr rugalmasságát, aktivizálja a vérkeringést, enyhíti az izom és ízületi fájdalmakat, megtisztítja a beleket, és normalizálja működésüket.

A masszázs ágy nem ajánlott gerincműtét illetve gerinc törése után 1 év elteltéig, csontritkulás végső stádiumában, lázas állapot esetén, alkoholos vagy kábítószer befolyásoltság alatt, terhesség idején!

 

További ellenjavallat:

Az ötgolyós sugárzó használata esetén:                                         A miostimulátor öv használatakor:

- pajzsmirigy rák                                                                           - terhesség

- hipertónia                                                                                    - heveny hasi megbetegedés

- zöldhályog                                                                                   - pszichikai zavarok

- szívelégtelenség                                                                           - szív- és érrendszeri zavarok

- beültetett protézisre, szövetre                                                       - visszérgyulladás esetén    

                                                                                                      - sebészeti beavatkozás után 9 hónap eltetéig

A turmánium kerámia ágy használatakor:                                    - bőrgyulladás                                  

- beültetett szövet, vagy platina                                                       - melleken

- hipertónia

 

 

A turmániumkőből készült kerámia hőszőnyeg (Nuga Medical szabadalom) , a turmalin, germánium, vulkanikus kőzet és az elván természeti ásványnak a bonyolult ötvözete, melyek fokozzák a vérkeringést, a sejtek aktivitását és fertőtlenítését, pozitívan hatnak a hangulatra, a közérzetre, a munkavégző képességre. A hőszőnyeg nagy mennyiségű negatív iont bocsát ki, ezzel tehermentesíti az immunrendszert, és fokozza az öngyógyító folyamatokat.

Hatása eredményeként:

csökken a fájdalom és gyulladás; ínhúzódásnál, égés és sérülés, csonttörés esetén                                                                                    meggyorsul a gyógyulási folyamat; kitágulnak az erek, megszünteti az álmatlanságot

A mágneses mező nagyon jó hatással van a sejt metabolizmusra (anyagcsere folyamatokra),                                                                    elősegíti a szövetek és az erek megújulását. A vérerek megújulásakor megnő a vér áramlása, így az                                                                   érfalakon lévő lerakódásokat könnyebben el tudja távolítani. A mágneses tér hatására az összetapadt                                                                    vérlemezkék szétválnak, nő a vér viszkozitása, és serkenti a vérképzés folyamatát. Igen erős gyulladás és ödéma elleni hatása is van, lehetővé téve ezzel az általános közérzetjavulást. A közérzet javítását elősegítheti még a turmánium kerámia melegítésekor létrejövő negatív ionok, amik a levegőben telítődnek a berendezés környékén. A negatív töltésű ionok az emberi szervezetbe elősegítik a tápanyag felvételét és a salakanyagok szervezetből való kiürítését, elősegíti a szabadgyökök szétroncsolását, amik a daganatos megbetegedéseket okozzák. A negatív ionok lassítják az öregedési folyamatokat és nyugtatják az idegrendszert. Hatásukra csökken a hörgőizmok görcsössége, így a légzés lassabbá és mélyebbé válik, erős antiallergikus hatásuk is van. Idővel az allergiás megbetegedés teljesen meg is szűnhet, és az immunrendszer megerősödik

A kerámia szőnyeg pozitív hatásait igyekszem kihasználni a masszázs előtt, a masszázs  alatt, s a masszázst követő relaxációban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szövegdoboz: NUGA BEST KERÁMIA HŐSZŐNYEG

A Nuga Best termékek rendelkeznek európai típusú CE1023 orvosi
berendezé-seknek járó tanúsítvánnyal

Szövegdoboz: info@nugamasszazs.eu

Angyali üzenet

Bocsássunk meg magunknak, Bocsássunk meg egymásnak,  Bocsássunk meg múltunknak,  Teremtett világunknak.

 Rázzuk le béklyóinkat,              Dobjuk el gondjainkat,              Hívjuk Angyalainkat, Teremtsük világunkat!

Angyalok segítenek, Erővel feltöltenek Lényükkel átölelnek, Folyton lelkesítenek.

Ahogy vagy elfogadnak, Csodákkal támogatnak,  Érzéssel tanítanak Mindig bátorítanak

Nincsenek véletlenek,      Dolgok csak megtörténnek,          S angyalok szeretnek,         Lépten-nyomon vezetnek.      Angyalok most üzennek,          Minden lénynek, embernek:                  A célja életednek: Helyt adj a szeretetnek!             Ez hiányzik Földünknek, Angyaloknak, Istennek,                               Valóságos lényünknek,                    S gyönyörű szívünknek.

 

http://image.hotdog.hu/user/peaceful/Angyalok/Vers/angyal.jpg

Amit az ember magára hagy, amivel nem törődik, az bekoszolódik...

   Ez a lelkünkkel is így van.                                És a kosz a koszt vonzza.                                        

Sötét gondolat a sötétséget, félelem a félelmet, hiúság a hiúságot, önzés az elvakultságot és a halált.                                

Amire hangolod magad, azt fogadod magadba.

Annak leszel médiuma, eszköze, tettestársa és megvalósítója.                     

Ez a törvény a láthatatlan világra is vonatkozik.                      

Jó pillanatainkban Angyalok vannak körülöttünk.                       Ha nem is látjuk, de érezzük őket.

Müller Péter

A "szerencse" valójában nem más, mint hogy az ember körülnéz, hogy meglássa, hol vannak a barátai: mert az angyalok az ő szavaikon keresztül hallatják a hangjukat.

Paulo Coelho

.

http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Angels-of-Heaven-who-bring-Good-Tidings-from-Heaven-jesus-23106856-490-378.gif

"Lehet, hogy az érzelem annyira erős, hogy a test nem bírja féken tartani. A lélek és az érzések átveszik az irányítást és a test sírni kezd!"  

"Mire jó a szárny annak, aki úgysem érzi, ha simogatja a szél?"

“S lubickol az óceán habjaiban, a szabadság árasztja el minden porcikáját, és érzi: az élet káosza gyönyörű, gyönyörű, mert a döntés a miénk, hogy mit és hogyan teszünk. Szabad vagy, bár ennek a halandóság az ára.

 De szabad vagy. És az élet szép!”

"A lélek és az érzések átveszik az irányítás, és a test sírni kezd... "

 

„A     szeretetben - mondják az angyalok - titkok nemcsak azért nem léteznek, mert nem mondjátok ki őket, hanem azért sem, mert ha valódi a szeretet, a másik akkor is tud rólatok mindent, ha sohasem mondjátok ki.                                              Ha valóban szerettek valakit, benne jártok, érzitek, amit érez - és tudjátok róla nemcsak azt, amit valaha tett, hanem azt is, amit csak ezután fog elkövetni.”

 

A lelked nehéz, az életed is nagyon nehéz.                             Minden elveszett.                  De fölfedezed, hogy szárnyaid vannak!

Jé, mondod, és lassan megrebbented őket, elkezded mozgatni, egyre gyorsabban és gyorsabban és gyorsabban és merészebben - és fölszállsz!

                                És elhagyod a földet, a mocsarat; minden bánatot, gondolatot és nehézséget.                         És szállsz!

  Tiéd a kék ég.                    A csillagok.                        A végtelenség...
Igen... Nem köt semmi.


Sem a saját lelkem, sem ez a vesztébe rohanó, beteg világ.

Innen a magasból megkisebbednek a gondok, élhetővé válnak a szenvedések, megszűnnek a félelmek…

 Szerzője                          ismeretlen

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).pnghttp://userserve-ak.last.fm/serve/500/279961/Oliver%2BShanti.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/190236_105186699564032_3775719_n.jpgSzövegdoboz: Akik segítenek nekem a hangulat megteremtésében.
Szövegdoboz: Hazai és külföldi zenei előadók legszebb válogatásai . . .
http://www.ckriegeracupuncture.com/wp-content/uploads/2012/04/bamboo-and-leaves.jpghttp://www.gitarpengeto.hu/wp-content/gallery/gitarosok/habib_koite.jpghttp://events.stanford.edu/events/304/30447/Ji-Aeri%20wk.jpghttp://media.mlive.com/sagentertainment_impact/photo/9290363-large.jpghttp://cyberflute.s3.amazonaws.com/Native-American-flute.jpghttp://astateofmindcenters.com/doctor2/wp-content/uploads/2013/07/BambRock1.pnghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://www.imshopping.com/showImageByKey.action?type=tnail&key=1pshKDrVhttp://www.sesshudesign.com/wp-content/uploads/bamboo.pnghttp://www.alwaysontherun.net/sade.jpghttp://s4e2fe7d1a9fc7.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/e2/fe/7d/1a/9f/c7/Bamboo_Towels_2.jpghttp://zene.ize.hu/_files/pics/00001/00001955.jpghttp://www.guaduabamboo.com/images/bamboo-towels.jpghttp://i1.ytimg.com/vi/6vun-_H82vM/maxresdefault.jpg

* óvja  és  kényeztesse  testét, mert megérdemli *

 * Hajdu Olga * +3630.6021175 * Kecskemét, Csányi u. 1-3.*

Nuga Medical  &  Masszázs

A testi, lelki harmóniáért!

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

Szövegdoboz: NUGA BEST MASSZÁZSÁGY

Kezdőlap

Masszázs

Kristálysótéglák

Nuga Best

Árak

Galéria

Média

Kapcsolat

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Clouds_(transparent).png
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Kecskemet
+C
http://www.angyalmagustanoda.com/wp-content/uploads/angyalgomb.jpgfacebook globe
Designed by:*Hajduyoudo*

© 2010  Nuga Medical & Masszázs  *  Hajdu Olga   Hungary, 6000 Kecskemét, Csányi utca 1-3.

© 2014

Designed by:  Hajduyoudo

Aludtam és azt álmodtam: az élet öröm. Felébredtem, és azt láttam: az élet szolgálat.  Szolgáltam, és azt láttam: a szolgálat öröm.
„Az emberi szív szeretetből áll össze. Adj ma egy darabot másoknak belőle. Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak. Ezért van értelme minden egyes napnak!”
Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat! További Szép Napot!
http://blchiropractic.com/images/bamboo_leaves.png